Fietsen

Verhuur van (elektrische) fietsen

Ontdek Geel dankzij een van de vele prachtige fietsroutes die voor jou zijn uitgestippeld. Maak het jezelf gemakkelijk en huur een elektrische fiets bij BBWheels. Zo beweeg je gezond terwijl je je niet in het zweet hoeft te trappen. Dat is comfortabel genieten van een heerlijke fietsdag.

Kies je toch liever voor wat meer lichaamsoefening? Huur dan een traditionele tweewieler bij een van onderstaande aanbieders. En hey, kom achteraf gerust even uitblazen op ons terras. We staan voor je klaar met verkoelende drankjes en heerlijke hapjes.

Ontdek de
fietsroutes

BBWheels
Verhuurt zowel elektrische als stadsfietsen. Veilige en comfortabele elektrische fietsen met een actieradius van ongeveer 100km. Elke fiets is voorzien van een dubbele fietstas met oplader.
Website
Fietspunt
Ook het Fietspunt verhuurt fietsen. Ze verlenen je zelfs een extra service. Heb je pech onderweg? Doe gratis een beroep op hun mobiele fietshersteldienst. Het Fietspunt verhuurt aangepaste fietsen voor mindermobielen.
Website
Blue-bike
Wil je een Blue-bike huren? Met een Blue-bikekaart ontleen je snel en eenvoudig een tweewieler op meer dan 70 locaties in België.
Website
Previous
Next

NIEUWSBRIEF

Menu-updates &
evenementen in jouw
mailbox? 

Reserveer een tafel