DEN THIJS

Een unieke locatie om
je gasten te verwelkomen.
"Onze feestzaal heeft alles in zijn mars om je een geweldige tijd te bezorgen. Hij ligt omsloten door een prachtige, groene omgeving aan het kanaal. Een unieke locatie om je gasten te verwelkomen."
"Van geboortefeest, communiefeest en verjaardag tot trouwfeest, babyborrel en jubileum. We organiseren het feestje op maat van jouw wensen."
"Organiseer je volgende zakelijke bijeenkomst, bedrijfsevent of personeelsfeest bij ons. Onze ruime en praktische feestzaal beschikt over alle troeven om er een fantastische tijd van te maken. "
"Den Thijs ligt op een unieke plek aan het kanaal Bocholt-Herentals, op een steenworp van sas 9. Je vindt ons op tien minuutjes rijden van Geel-centrum wartiertje van de E313."
 
1 / 4

Onze troeven

  • De zaal biedt ruimte aan 80 gasten. Feestje zonder stoelen? Dan kun je zelfs 130 personen uitnodigen.
  • Den Thijs is goed toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die minder mobiel zijn.
  • Er is een ruime parking voor zowel wagens als fietsen.
  • Via het grote schuifraam loopt de feestzaal naadloos over in een omheinde privétuin.

Laat de organisatie van je feest of bedrijfsevent met een gerust hart aan ons ervaren team over. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Voor elke speciale gelegenheid toveren we de juiste formule uit onze mouw.

De catering verzorgen we zelf. We verwennen je gasten graag met verse en (h)eerlijke streekproducten. Daarvoor werken we samen met enkele ambachtelijke producenten uit de buurt. Wij kopen graag lokaal.

FEESTEN

Als gezin of familie 

De bijzonderste momenten in je leven beleef je graag samen met je familie en vrienden. Van geboortefeest, communiefeest en verjaardag tot trouwfeest, babyborrel en jubileum. Het zijn mijlpalen waarbij een feestje hoort.

Vier het bij ons op een zorgeloze manier. Buiten beschik je over een prachtige privétuin met groot verhard terras en vooral veel groen. De kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin. En omdat die omheind is, zijn ook de ouders op hun gemak.

Geef je je feestje graag een extra touch? Vraag naar ons animatieaanbod op maat. Een springkasteel, ballonnen draaien of schminken? Keus te over. We organiseren het feestje op maat van jouw wensen. En ook alle technische hulpmiddelen zoals een geluidsinstallatie staan voor je klaar.

FEESTEN

Als bedrijf of vereniging

Organiseer je volgende zakelijke bijeenkomst, bedrijfsevent of personeelsfeest bij ons. Onze ruime en praktische feestzaal beschikt over alle troeven om er een fantastische tijd van te maken. Technische hulpmiddelen zoals een geluidsinstallatie, beamer of scherm staan voor je klaar. Heb je daarnaast nog specifieke wensen of behoeften? Laat het ons weten.

Niet alleen binnen maar ook buiten kun je je gasten ontvangen. Onze privétuin met verhard terras en vooral veel groen staat voor je klaar. Onthaal je gasten feestelijk en maak er met ons een stijlvol event van.

CATERING

Op zoek naar een cateraar die je bedrijfs- of privéfeest tot in de puntjes verzorgt?

Reserveer een tafel

Belangrijk: online reservatie enkel van toepassing tot 10:00 voor de dag zelf.
Gelieve na 10:00 telefonisch te contacteren.
U reserveert automatisch een tafel voor binnen. Gelieve ons op voorhand te contacteren indien u toch buiten wenst te zitten.