Onze lokale partners

Ambachtelijke streekproducten,
lekker vers en vol smaak!

De lokale partners met wie we samenwerken hebben echte passie voor hun vak en product. Dat zie je en proef je bij elke hap. Wij delen die liefde voor puurheid en ambachtelijk werk met hen. Daarom zetten we hun producten op onze menukaart. Dat levert heerlijke maaltijden op. En zo geven we onze lokale economie een steuntje in de rug.

#ikkooplokaal

Al aan ’t
watertanden?

Ontmoet deze grootmeesters en geniet van hun ambachtelijke werk.

Een echte aanrader voor gezinnen en families maar ook voor verenigingen en bedrijven.

Huisbrouwerij de Vliet

Jul Molenberghs brouwt sinds 1988 met veel passie gerstenat. Ook zijn kinderen en kleinkinderen draaien mee in de huisbrouwerij. Brouwer Jul staat in zijn parochie Ten Aard beter bekend als Jul van Perke van de Vliet. En zo kreeg de huisbrouwerij de naam ‘de Vliet’. Het lichte boerderijbier wordt gebrouwen met spelt van bioboerderij De Steenovens. Met hun ‘Vliet Dubbel’ wonnen ze de gouden medaille op de World Beer Awards 2020!

De Worfthoeve (gin)

Ex-Antwerpvoetballer Kevin Oris bouwde na zijn carrière als voetballer de succesvolle B&B ‘De Worfthoeve’ uit. Hij speelde jarenlang in China, Japan en Zuid-Korea. Die Aziatische invloeden zie je terug in de inrichting en stijl van zijn luxe B&B. Ook ontwikkelde hij de zeer geliefde en erg gewaardeerde Worfthoeve Gin. Daarin zijn typische Aziatische ingrediënten verwerkt zoals gember, anijs en yuzu. Het is een gin met een Aziatische kwinkslag.

Kempense Geitenkaas Polle

Paul en Veerle joegen hun droom na toen ze veertig jaar geleden startten met hun eigen geitenboerderij. Vandaag zorgen hun 600 geiten dagelijks voor verse geitenmelk. Die vormt de basis van een uitgebreid aanbod aan kazen en andere heerlijke producten zoals geitenkaastaart, quiche, rijstpap, geitenkaaskroketjes, geitenyoghurt, geitenplattekaas en zelfs geitenijs. Op de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle vind je een kleine hoevewinkel waar je het hele jaar door terecht kunt voor deze heerlijke producten.

Aspergehoeve (Geel)

De Aspergehoeve in Geel-Punt telen al sinds 1990 aspergers uit volle grond, en sinds 2014 ook op bijvriendelijke wijze. Doordat er in de jaren 1800 steen gebakken werd ter plekken, bevind er zich een lichte aanwezigheid van klei in de grond wat de aspergers een unieke smaak geeft. Je koopt hier dagvers je asperges en kan ze ter plekke laten schillen indien gewenst.

EiGeel (Ten Aard)

EiGeel is een innovatief, diervriendelijk pluimveebedrijf met oog voor ecologie. Kippen hebben hier alle ruimte en levenscomfort. Hier koop je je eitjes via de eierautomaat. En proef zeker ook een van hun heerlijk verkoelende ijsjes, terwijl je op een bankje geniet van de rondscharrelende kippen in de weide. EiGeel levert ook verse eieren aan supermarkten, horeca en bakkers.

 
1 / 5

NIEUWSBRIEF

Menu-updates &
evenementen in jouw
mailbox?

Reserveer een tafel

Belangrijk: online reservatie enkel van toepassing tot 10:00 voor de dag zelf.
Gelieve na 10:00 telefonisch te contacteren.
U reserveert automatisch een tafel voor binnen. Gelieve ons op voorhand te contacteren indien u toch buiten wenst te zitten.